Overweegt u Akeneo PIM?

Staat u aan de startlijn van uw PIM-reis en overweegt u Akeneo PIM als platform? Laat Induxx u begeleiden door de voordelen die Akeneo PIM biedt boven andere PIM-systemen te belichten en onszelf als partner voor te stellen.

Wij focussen op de unieke voordelen van Akeneo PIM, zoals zijn gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en krachtige integratiemogelijkheden, om ervoor te zorgen dat u een weloverwogen beslissing neemt die uw bedrijf op de lange termijn ten goede komt.

Akeneo Silver partner
Akeneo technical integration specialist
Akeneo certified business implementation

Waarom Akeneo PIM met Induxx?

Ondersteuning

Induxx heeft een dedicated support team met gegarandeerde response tijden en diverse escalatiemogelijkheden (SLA)

Customisatie

Unieke off the shelf Akeneo PIM apps door Induxx zijn beschikbaar voor geavanceerde functionaliteiten, zelfs voor Community Edition gebruikers

Expertise

Enige Akeneo Partner met volledige focus op Akeneo PIM in de Benelux

Ervaring

Als gecertificeerde Akeneo Silver Partner biedt Induxx ongeëvenaarde ervaring en technische kennis

Flexibiliteit

Induxx’s aanpak is op maat volgens uw specifieke behoeften en doelstellingen

Het kiezen van de juiste partner voor de integratie en optimalisatie van uw Product Information Management (PIM) systeem binnen het Akeneo-ecosysteem is cruciaal voor het succes van uw digitale transformatie. Induxx onderscheidt zich als dé ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar maatwerkoplossingen en superieure ondersteuning voor hun Akeneo PIM omgeving.

Maatwerkoplossingen die passen bij uw behoeften

Induxx begrijpt dat elk bedrijf uniek is en specifieke eisen heeft aan hun PIM-systeem. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf, waardoor u maximale waarde uit uw Akeneo PIM-systeem kunt halen. Of het nu gaat om complexe integraties met andere systemen, het ontwikkelen van specifieke functionaliteiten, of het verbeteren van de gebruikerservaring, ons team heeft de expertise om uw omgeving naar een hoger niveau te tillen.

We zijn trots om Akeneo specialisten voor business implementation en technical integration te zijn. Het is een erkenning voor ons hoog niveau van Akeneo expertise.

Akeneo technical integration specialist
Akeneo certified business implementation

Verrijkte en gepersonaliseerde PIM-ervaring

Bij Induxx geloven we dat een PIM-systeem meer is dan alleen een tool voor data management; het is een cruciaal onderdeel van uw digitale ecosysteem dat moet bijdragen aan de algehele bedrijfsstrategie. Ons team zet zijn expertise in om niet alleen uw PIM-systeem te optimaliseren, maar ook om het te verrijken en te personaliseren volgens uw bedrijfsdoelstellingen. Dit resulteert in een verbeterde efficiëntie, betere samenwerking tussen teams en een verhoogde consistentie in uw productinformatie, wat uiteindelijk leidt tot een betere klantervaring.

Langetermijnpartnerschap voor continue verbetering

Induxx streeft naar het opbouwen van een langetermijnrelatie met onze klanten, waarbij we voortdurend streven naar het verbeteren en innoveren van uw PIM-oplossingen. Wij begrijpen dat de behoeften van uw bedrijf kunnen veranderen en wij zijn toegewijd om u te ondersteunen bij elke stap van uw groei. Ons doel is om een partner te zijn die niet alleen reageert op uw huidige behoeften maar ook anticiperend werkt naar toekomstige uitdagingen en mogelijkheden.

Induxx: uw stategische partner

Induxx is meer dan een dienstverlener; we zijn uw strategische partner in het realiseren van uw digitale transformatie. Door te kiezen voor Induxx, kiest u voor een partner die zich inzet voor uw succes, met een focus op het leveren van maatwerkoplossingen, superieure ondersteuning, en een verrijkte PIM-ervaring. Laten we samenwerken aan het optimaliseren van uw Akeneo PIM omgeving en uw bedrijf naar nieuwe hoogtes brengen.

Akeneo PIM edities voor elke behoefte

Ontdek de juiste Akeneo-editie voor uw onderneming met Induxx en til uw productinformatiebeheer naar een hoger niveau.

Akeneo Community Edition

Deze gratis versie is ideaal voor kleinere organisaties met basis PIM-behoeften. Induxx onderscheidt zich door ook voor deze gebruikers apps beschikbaar te stellen, wat een unieke meerwaarde biedt.

Akeneo Enterprise Edition

Voor grotere organisaties met complexere eisen biedt deze edition geavanceerde functionaliteiten zoals uitgebreide toegangsrechten, asset management, op maat gemaakte import/export opties, een regel-engine, en Product Experience Management (PXM).

Akeneo Growth Edition

Een SaaS-optie die een tussenoplossing biedt met enkele Community-functionaliteiten voor bedrijven in groei die meer nodig hebben dan de Community Edition, maar nog niet klaar zijn voor de volledige Enterprise Edition.

Benieuwd welke Akeneo PIM editie de perfecte match is met uw bedrijf?

Uniek: Akeneo PIM applicaties op maat

Bij Induxx ontwikkelen we applicaties om uw Akeneo PIM-systeem uit te breiden. Onze focus ligt applicaties naar andere e-commerce systemen, print software en andere Akeneo modules.

Ontdek meer over onze Akeneo applicaties.

Tevreden klanten van onze Akeneo PIM-realisaties

Bij Induxx zijn we niet aan ons proefstuk toe met Akeneo PIM. Laat je inspireren door onze succesvolle implementaties.

Succesvolle omnichannel strategie voor Veritas.

Ontdek de case

Verkorte time-to-market voor Multipharma.

Ontdek de case

Tijdswinst en efficiëntie voor Xandres.

Ontdek de case

Een intuïtief en centraal databeheer voor Telenet.

Ontdek de case

Benieuwd welke succesverhalen we nog hebben verwezenlijkt?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?