Ontdek onze succesverhalen

Filters
Reset
Magento

Een intuïtief en centraal databeheer voor Telenet

Bij Telenet staat het digitale centraal. Ze helpen bedrijven, groot en klein, voorop te kunnen blijven in deze digitale tijden. Een motto waar wij ons volledig in kunnen vinden. We zijn dan ook zeer trots op onze samenwerking met deze digitale innovator.

Magento, Productsup, ProFashionAll

De juiste productinformatie, op het juiste moment en op het juiste kanaal.

Veritas is een Belgische winkelketen, met winkels in België en Luxemburg, die over een uitgebreid assortiment beschikt. Je vindt er accessoires, sieraden, kousen, naaimateriaal en allerlei hobbymaterialen om zelf creatief aan de slag te gaan. Ze verkopen bestaande merken maar hebben ook private labels zoals Insua voor shapewear, sokken, panty’s en sOxi voor broeken en sokken.

Salesforce Commerce Cloud, SAP

Een kortere time-to-market voor Multipharma door gebruik van Akeneo PIM

Naast haar eigen netwerk van 270 apotheken levert Multipharma producten aan B2B-klanten vanuit een eigen grootdistributie magazijn. Als gevolg van het kampen met verschillende problemen, waaronder zwakker performantie, gebrek aan Multipharma-specifieke functies, onvoldoende gebruiksvriendelijkheid van de User Interface… werd TIBCO, hun vorige oplossing om de digitale business aan te sturen, vervangen door Akeneo PIM.

Natch, SDP Robinson, Trade ERP

Geoptimaliseerde specifieke productinformatiestromen voor Deschacht.

De kwaliteitsbewuste bouwprofessional kan bij Deschacht terecht voor een zeer ruim assortiment, meer dan 15.000 artikelen, waaronder riolerings- en drainagematerialen, dakbedekking, gevel- en isolatiematerialen en folies.

Centric, Magento

Vlotter product data management voor AGU

AGU had de wens nieuwe markten te betreden door onder andere in te zetten op een omnichannel marketingstrategie. Het huidige product data management process bleek echter té arbeidsintensief om de verschillende marketingkanalen te kunnen voeden.

AX, Dynamics F&O, Shopware

Gebruiksvriendelijk productbeheer op maat van Light Gallery.

Enkele jaren geleden implementeerde Light Gallery een nieuw ERP-systeem. Deze voldeed aan de normen voor productcreatie, maar niet zozeer aan die van productbeheer. Ontdek meer over deze samenwerking.