Ontdek onze succesverhalen

sortFilters
Natch, SDP Robinson, Trade ERP

Geoptimaliseerde specifieke productinformatiestromen voor Deschacht.

De kwaliteitsbewuste bouwprofessional kan bij Deschacht terecht voor een zeer ruim assortiment, meer dan 15.000 artikelen, waaronder riolerings- en drainagematerialen, dakbedekking, gevel- en isolatiematerialen en folies.

Centric, Magento

Vlotter product data management voor AGU

AGU had de wens nieuwe markten te betreden door onder andere in te zetten op een omnichannel marketingstrategie. Het huidige product data management process bleek echter té arbeidsintensief om de verschillende marketingkanalen te kunnen voeden.

AX, Dynamics F&O, Shopware

Gebruiksvriendelijk productbeheer op maat van Light Gallery.

Enkele jaren geleden implementeerde Light Gallery een nieuw ERP-systeem. Deze voldeed aan de normen voor productcreatie, maar niet zozeer aan die van productbeheer. Ontdek meer over deze samenwerking.

Genesys, Magento

Xandres

Xandres staat als Belgisch modemerk bekend om haar elegantie, finesse en kwaliteit die ze uitstraalt. Het merk werd opgericht in 1968 en laat zich al meer dan 5 decennia inspireren door vrouwen.

DBFACT, Magento

Novia

Novia, opgestart in 1984, is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van architecturaal beslag. In totaal verkopen ze van 5 verschillende leveranciers een 20 000-tal producten, waarvan voorlopig 7000 via hun webshop.

BlueRetail, Magento, RetailVista

Obelink

Obelink is één van Europa’s grootste detailhandelaren en is sinds meer dan 50 jaar actief in outdoor benodigdheden en kampeeruitrusting. Het verkoopt meer dan 33 000 producten internationaal over Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en via de webshop.

Menu