Onze blogs

sortFilters
kwalitatieve productinformatie op scherm
Nieuws

De impact van kwalitatieve productinformatie.

Je gaat online op zoek en begint, gebaseerd op omschrijvingen, te zoeken. Al snel geef je op omdat je resultaten niet opleveren wat je wenst.

Nieuws

Groei met Shared Catalogs en Onboarder

Het creëren van sterke, dynamische productervaringen is niet iets wat je gemakkelijk zelf op poten kan zetten. Wij helpen je echter graag verder.

Nieuws

PXM Maturity Assessment

Is uw bedrijf reeds uitgerust met een PIM systeem dat daadwerkelijk actief gebruikt wordt? Vraagt U zich af of U de inzetbaarheid van uw huidige PIM nog ergens kunt optimaliseren of op welke manier?

Nieuws

De Akeneo Unlock Champions awards

Dit jaar zal de Akeneo PIM Summit digitaal plaatsvinden via een geheel nieuw, virtueel evenement genaamd Unlock 2021. Induxx is verheugd deel te kunnen nemen aan dit evenement.

Team

Medewerker Jaap Saller in de kijker

Bij een dienstverlenend bedrijf als Induxx zijn haar medewerkers het belangrijkste kapitaal, het kloppende hart van de organisatie. We zetten hen dan ook graag eens in de schijnwerpers.

Events

SymfonyWorld Online 2020

Als drijvende kracht achter het PHP framework Symfony organiseert SensioLabs meermaals per jaar Symfony conferenties. Helaas dienden ten gevolge van COVID-19 meerdere edities gecanceld te worden.

Nieuws

Akeneo 4.0 Release

Akeneo PIM 4.0 biedt enkele nieuwe functies alsook een tal van verbeteringen. Zo introduceren ze hun vernieuwde Asset Manager. Nu nog uitgebreider en meer flexibel!

Nieuws

Migratie tool Magento 1

Toenemende klantverwachtingen, stijgende concurrentie en enkele technologische wijzigingen veranderen het e-commerce landschap. Om de concurrentie aan te kunnen en voor te blijven moeten bedrijven op hun hoede zijn.

Nieuws

De CHILI plugin voor Akeneo Pim

CHILI publish werd in 2010 opgericht met als doel grafische productieprocessen te automatiseren en eenvoudiger te maken. CHILI publisher werd een software voor slimme creatie van zowel commercieel als verpakkingsdrukwerk.

Menu