Onze PIM en DAM diensten

Akeneo PIM

Versterk je commerciële medewerkers door hen de juiste tools te verschaffen. Een PIM-oplossing zorgt ervoor dat je medewerkers hoogwaardige, accurate en consistente productinformatie kunnen aanleveren, en dit op een zeer gebruiksvriendelijke manier.

Bovendien zorgt de implementatie van een PIM-systeem – dat is afgestemd op je bedrijf – voor hogere verkoopconversies, een versnelde time-to-market en een betere klantenservice via consistente product- en merkervaringen in al je kanalen.

We willen enkel het beste voor jou en jouw klanten. Daarom kiezen we steevast voor Akeneo PIM.

Team dat agile samenwerkt.

Modules

Eerder op zoek naar een combinatie van verschillende tools of pakketten? Dat kan. Graag horen we waar jullie uitdagingen liggen, om ze dan via een pakket of module op maat te tackelen.

Bynder DAM

DAM Bynder bied je één enkele bron van waarheid voor al je merkbestanden, altijd en overal toegankelijk in de cloud. Om de relatie met je klanten te onderhouden en kwalitatieve contacten met prospecten op te bouwen, dien je consistent om te gaan met je branding. Een DAM-systeem helpt je marketinginspanningen consistent te houden in alle kanalen en platformen.

Alumio Middleware

Maak je nooit meer zorgen over platformafhankelijkheid. Door in te zetten op middleware zorgen we ervoor dat al jouw platformen en tools met elkaar connecteren en elkaar versterken.

Productsup Syndication

Syndication omvat het beheren en distribueren van producten via verschillende kanalen. Syndication is een subdiscipline van PIM. Het stelt je in staat productinformatie naadloos te delen met distributiepartners, online retailers, datapools en marktplaatsen.

Vraag zeker naar ons aanbod en naar hoe we je PIM en syndication naadloos laten samenwerken.