Naadloze overname van uw huidige Akeneo PIM omgeving

Maakt u reeds gebruik van Akeneo PIM en zoekt u een partner die u een oplossing op maat of professionele ondersteuning biedt? Wij begrijpen dat je op zoek bent naar een vlotte overdracht en verbeteringen aan jouw bestaande omgeving, zonder daarbij de huidige werking te verstoren.

Ons team combineert een naadloze overdracht met optimalisatie van uw huidige Akeneo-omgeving, waarbij we onze expertise inzetten om uw Akeneo PIM-inrichting verder te optimaliseren.

Akeneo Silver partner
Akeneo technical integration specialist
Akeneo certified business implementation

Waarom Akeneo PIM met Induxx?

Ondersteuning

Induxx heeft een dedicated support team met gegarandeerde response tijden en diverse escalatiemogelijkheden (SLA)

Customisatie

Unieke off the shelf Akeneo PIM apps door Induxx zijn beschikbaar voor geavanceerde functionaliteiten, zelfs voor Community Edition gebruikers

Expertise

Enige Akeneo Partner met volledige focus op Akeneo PIM in de Benelux

Ervaring

Als gecertificeerde Akeneo Silver Partner biedt Induxx ongeëvenaarde ervaring en technische kennis

Flexibiliteit

Induxx’s aanpak is op maat volgens uw specifieke behoeften en doelstellingen

Het kiezen van de juiste partner voor de integratie en optimalisatie van uw Product Information Management (PIM) systeem binnen het Akeneo-ecosysteem is cruciaal voor het succes van uw digitale transformatie. Induxx onderscheidt zich als dé ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar maatwerkoplossingen en professionele ondersteuning voor hun Akeneo PIM omgeving.

Maatwerkoplossingen die passen bij uw behoeften

Induxx begrijpt dat elk bedrijf uniek is en specifieke eisen heeft wat betreft hun PIM-systeem. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf, waardoor u het beste uit uw Akeneo PIM-systeem kunt halen. Of het nu gaat om complexe integraties met andere systemen, het ontwikkelen van specifieke functionaliteiten, het verbeteren van de gebruikerservaring… ons team heeft de expertise om uw omgeving naar een hoger niveau te tillen.

Superieure ondersteuning voor een vlotte overdracht

Ons team van experts biedt niet alleen technische vaardigheden maar begrijpt als geen ander het belang van een vlotte overdracht en verbeteringen aan uw bestaande systemen. Wij zorgen ervoor dat de overdracht en optimalisatie van uw huidige Akeneo PIM-project naadloos verlopen, zonder de voortgang van uw dagelijkse werkzaamheden te verstoren. Onze proactieve ondersteuning en toegewijde service zorgen ervoor dat eventuele uitdagingen snel en efficiënt worden aangepakt, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

We zijn trots om Akeneo specialisten voor business implementation en technical integration te zijn. Het is een erkenning voor ons hoog niveau van Akeneo expertise.

Akeneo technical integration specialist
Akeneo certified business implementation

Verrijkte en gepersonaliseerde PIM-ervaring

Bij Induxx geloven we dat een PIM-systeem meer is dan alleen een tool voor data management; het is een cruciaal onderdeel van uw digitale ecosysteem dat bijdraagt aan de algehele bedrijfsstrategie. Ons team zet zijn expertise in om niet enkel uw PIM-systeem te optimaliseren en personaliseren, maar ook om alle verwante (product)dataverbindingen verder te professionaliseren volgens uw bedrijfsdoelstellingen. Dit resulteert in een verbeterde efficiëntie, betere samenwerking tussen teams en een verhoogde consistentie in uw productinformatie, wat uiteindelijk leidt tot een betere klantervaring.

Langetermijnpartnerschap voor continue verbetering

Induxx streeft naar het opbouwen van een langetermijnrelatie met onze klanten, waarbij we voortdurend streven naar het verbeteren en innoveren van uw PIM-oplossing. Wij begrijpen dat de behoeften van uw bedrijf kunnen veranderen en zijn toegewijd om u te ondersteunen bij elke stap van uw groei. Ons doel is om een partner te zijn die niet alleen reageert op uw huidige behoeften maar ook anticiperend werkt naar toekomstige uitdagingen en opportuniteiten.

Induxx: uw stategische partner

Induxx is meer dan een dienstverlener; we zijn uw strategische partner in het realiseren van uw digitale transformatie. Door te kiezen voor Induxx, kiest u voor een partner die zich inzet voor uw succes, met een focus op het leveren van maatwerkoplossingen, superieure ondersteuning, en een verrijkte PIM-ervaring. Laten we samenwerken aan het optimaliseren van uw Akeneo PIM omgeving en uw bedrijf naar nieuwe hoogtes brengen.

Tevreden klanten van onze Akeneo PIM-realisaties

Bij Induxx zijn we niet aan ons proefstuk toe met Akeneo PIM. Laat je inspireren door onze succesvolle implementaties.

Succesvolle omnichannel strategie voor Veritas.

Ontdek de case

Verkorte time-to-market voor Multipharma.

Ontdek de case

Tijdswinst en efficiëntie voor Xandres.

Ontdek de case

Een intuïtief en centraal databeheer voor Telenet.

Ontdek de case

Benieuwd welke succesverhalen we nog hebben verwezenlijkt?

Uniek: Akeneo PIM applicaties op maat

Bij Induxx ontwikkelen we applicaties om uw Akeneo PIM-systeem uit te breiden. Onze focus ligt applicaties naar andere e-commerce systemen, print software en andere Akeneo modules.

Ontdek meer over onze Akeneo applicaties.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?