PXM Maturity Assessment

Nieuws

Is uw bedrijf reeds uitgerust met een PIM systeem dat daadwerkelijk actief gebruikt wordt?
Vraagt u zich af of u de inzetbaarheid van uw huidige PIM nog ergens kunt optimaliseren of op welke manier? Misschien bent u louter op zoek naar confirmatie rond uw PIM inrichting?

In alle opzichten is Induxx u graag van dienst. Bij Induxx wordt er heel wat waarde gehecht aan het leveren van kwalitatief maatwerk. De Product Experience Management Maturity Assessment test levert hierbij zeker een toegevoegde waarde. Het zal u helpen inzicht te krijgen in de sterke punten alsook eventuele hiaten binnen uw Product Information Management inrichting. Deze inzichten vormen op hun beurt een goede basis betreffende het afstemmen van de scope en de noodzakelijke stappen van uw project op maat.

Tekortkomingen of defecten omtrent uw PIM systeem kunnen leiden tot ongemakken bij de gebruikers en kosten uw medewerkers allicht veel tijd. De Product Experience Management Maturity Assessment test legt pijnpunten bloot en kan als duwtje in de rug dienen.

Hoe verloopt de Product Experience Management Maturity Assessment test?

Deze test bevat 4 vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen wordt een score bepaald. Deze score geeft een idee van de kwaliteit van het huidige PIM systeem maar laat ook zien hoe het zich verhoudt tot dat van de medegebruikers.

Nadat de test voltooid is, kan er vrijblijvend contact met Induxx opgenomen worden. U beschikt alvast over een kant-en-klare vragenlijst. Bovendien worden er operationele aanbevelingen gedaan om groei-initiatieven te stimuleren door middel van betere productervaringen te verwezenlijken.

Er zijn drie PXM Maturity Stages

  1. PXM Adopter

Een PXM-adopter gelooft in één enkele bron van waarheid als een sterke basis voor het consistent gebruik van productinformatie over kanalen en markten heen.

  1. PXM Innovator

Een PXM Innovator stelt een samenwerkingsmodel tussen teams op en formaliseert een proces dat ervoor zorgt dat attributen en middelen zo worden gedefinieerd dat ze overeenkomen met de productervaring die klanten tijdens het hele kooptraject verwachten.

  1. PXM Champion

Een PXM Champion realiseert groei dankzij een schaalbaar en goed ontworpen platform dat interne en externe stakeholders betrekt en aansluit bij de bedrijfsstrategie.

Neem gerust contact met ons op bij vragen. Geef ook gerust mee welke resultaten deze test u opleverde.

Ontdek onze andere blogs

Nieuws

Gedeelde productcatalogus informatie, eenvoudiger dan ooit.

Nieuws

De bewezen oplossing om je productverhaal op elk kanaal te activeren

Nieuws

Akeneo PIM en Bynder DAM in Connectie, zo makkelijk als ABC