De bewezen oplossing om je productverhaal op elk kanaal te activeren

Nieuws

Tegenwoordig zijn shoppers van nature omnichannel. Een slechte productervaring op één kanaal kan bijgevolg al snel leiden tot een verloren klant. Het is dus belangrijker dan ooit geworden om er voor te zorgen dat je op een consistente manier uitzonderlijke omnichannelproductervaringen kunt bezorgen. Dat doe je met sterk geïntegreerde technologie die je productverhaal activeert binnen al je marketingkanalen. Ongeacht of ze nu in eigen beheer zijn of niet.

In deze blog lees je er meer over.

1. Akeneo Syndicatie

Induxx heeft tonnen ervaring in de toonaangevende technologie en diensten voor het syndiceren van hoogwaardige productdata en assets uit Akeneo PIM via eigen 1st-party, 3rd-party en marketingkanalen. We zorgen ervoor dat naarmate je groeit en nieuwe kanalen toevoegt aan je productactiveringsstrategie, je beschikt over een sterke basis om elke unieke productinformatiebehoefte te voeden.

2. Export op maat

Wat met kanalen die je niet in eigendom hebt of zelf beheert en waar geen automatisering bestaat?

Samen met jou bekijken we Akeneo PIM Export op maat. Een oplossing waarmee je snel en eenvoudig kanaal- en locale-specifieke productinformatie kan filteren, in kaart brengen én transformeren. Bovendien stelt Akeneo jou in staat om te structureren naar de flat file-eisen van dat kanaal, zonder de productcatalogusstructuur of -gegevens aan te passen.

3. Connectoren en bundels op maat

Het is belangrijk dat je content online een meerwaarde biedt aan je klanten en in een aangenamere ervaring resulteert. Een noodzaak om daar te geraken is het verzorgen van actuele, complete en aantrekkelijke productinformatie en -assets. Induxx biedt bundels op maat aan die verschillende systemen en e-commerce platformen naadloos verbinden. Ontdek ze hier. Contacteer ons wanneer je op zoek bent naar een koppeling die nog niet lijkt te bestaan. Jij vraagt, wij ontwikkelen.

4. Akeneo Shared Catalogs

Ben je op zoek naar een veilig, gebruiksvriendelijk portaal voor interne en externe stakeholder om productdata en assets binnen Akeneo PIM te doorzoeken, filteren, downloaden en vervolgens activeren? Dan helpt Shared Catalogs je vast op weg. Lees er meer over of contacteer ons voor meer informatie.

Ontdek onze andere blogs

Nieuws

Gedeelde productcatalogus informatie, eenvoudiger dan ooit.

Nieuws

Akeneo PIM en Bynder DAM in Connectie, zo makkelijk als ABC

Nieuws

Akeneo 6, de voordelen – Connectiviteit