Gedeelde productcatalogus informatie, eenvoudiger dan ooit.

Nieuws

We merken dat het delen van productinformatie met distributeurs, retailers en het eigen verkoop- en serviceteam vaak voor vertraging zorgt. Dat hoeft eigenlijk helemaal niet. Ontdek in deze blog meer over de oplossing Shared Catalogs.

De oplossing waarmee je makkelijk een beveiligd portaal ontwikkelt om productcatalogi te delen via een self-service model.

Het delen van data vanuit PIM kan eenvoudig zijn

Productinformatie exporteren, het manipuleren van spreadsheets, het exporteren van media assets. Het wordt al gauw een zooitje. Akeneo Shared Catalogs biedt een portaal voor veilige, self-service, gegevensdeling. Je selecteert de productinformatie die je wenst te delen en voert vervolgens het e-mailadres van de ontvanger in. Het delen van productinformatie met interne teams en retailers is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Wat jouw data-ontvangers nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben

Met Shared Catalogs hoeven jouw data-ontvangers niet langer te wachten op toegang tot de productinformatie die ze nodig hebben om verder aan de slag te kunnen. Je logt gewoon in op de Shared Catalogs omgeving, zoekt of filtert op de producten die je nodig hebt en klaar is kees! Je exporteert vervolgens de gewenste productselectie met garantie up-to-date te zijn, door synchronisaties om de tien minuten.

De voordelen van onze Shared Catalogs op een rijtje

  • Veilig self-service portaal
  • Snel aangemaakt
  • Hoge gebruiksvriendelijkheid bij filteren en zoeken
  • Custom data
  • Garantie op steeds bijgewerkte data
  • Alle mediatypes zijn deelbaar
  • Makkelijk om toegang te beheren

Ontdek onze andere blogs

Nieuws

De bewezen oplossing om je productverhaal op elk kanaal te activeren

Nieuws

Akeneo PIM en Bynder DAM in Connectie, zo makkelijk als ABC

Nieuws

Akeneo 6, de voordelen – Connectiviteit