Groei met Shared Catalogs en Onboarder

Nieuws

Het creëren van sterke, dynamische productervaringen is niet iets wat je gemakkelijk zelf op poten kan zetten. Wij helpen je echter graag verder. Ontdek in deze blog hoe onze connectoren je effectief verder helpen.

De meeste merken hebben een stevige lijst van zakenpartners. Deze hebben net als jij nood aan het brengen van geweldige productervaringen op basis van nauwkeurige, consistente en boeiende productinformatie.

Zonder een centrale tool om samen te werken met externe partners zoals leveranciers, retailers, je verkopers of customer care-medewerkers, gebeurt het dat onnauwkeurige, verouderde en/of foutieve productgegevens bij je klanten terechtkomen. Wanneer dit toeneemt blijf je zitten met foute productgegevens en trage verrijkingsprocessen, iets wat leidt tot slechte productervaringen, hogere kosten en lagere inkomsten.

De nodige ruimte.

Shared Catalogs en Onboarder bieden jou de mogelijkheid om veilig data uit te wisselen en te verrijken. Ze zijn ontwikkeld om het je eenvoudiger dan ooit mogelijk te maken samen te werken om aantrekkelijke productervaringen te creëren, verrijkingskosten te verlagen en de omzet te verhogen.

Shared Catalogs, naadloos gegevens delen.

Het beheren van productgegevens is vaak een uitdaging voor merken en fabrikanten. Zeker als het gaat om het delen van gegevens met retail- en distributiepartners. Akeneo Shared Catalogs is ontworpen om je organisatie te helpen deze uitdagingen aan te gaan.

Shared Catalogs laat je team toe om specifieke productgegevens en -assets te delen met geselecteerde partners via een gepersonaliseerde en beveiligde portal. Dit bied je retail- en distributiepartners een snelle en eenvoudige manier om toegang te krijgen tot de productinformatie, inclusief digitale assets, rechtstreeks op jouw vraag via een gebruiksvriendelijke, flexibele en browsergebaseerde interface.

Het portaal is bovendien voorzien van zoekfuncties, zodat je partners sneller vinden wat nodig is en op verzoek kunnen exporteren. Het geeft je team daarnaast meer controle over wie toegang heeft tot jouw productcatalogus. Dat betekent dat retail- en distributiepartners uitsluitend toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben.

Het resultaat? Hogere productiviteit en meer samenwerking met externe partners, on-demand toegang tot je productinformatie en verbeterde kwaliteit en nauwkeurigheid van productgegevens op de verkoopkanalen van je partners. Deze leiden tot betere productervaringen, hogere conversieratio’s en meer klantenbinding voor je merk.

Shared Catalogs, voor nauwkeurige, consistente gegevens.

Met shared catalogs kan je interne organisatie, zoals verkoop-, marketing- en klantenserviceafdelingen, gebruik maken van een flexibele en gebruiksvriendelijke interface en hebben ze toegang tot de meest recente productinformatie. Het biedt productmanagers meer controle over de toegang tot een gedeelde productcatalogus, waardoor samenwerking nog eenvoudiger te beheren is.

Akeneo Shared Catalogs draagt bij tot een snellere time-to-market, dalende verrijkingskosten en verbeterde nauwkeurigheid van productgegevens. Dat vertaalt zich in meer verkoopdagen voor jouw team, betere productervaringen voor je klanten en hogere inkomsten voor uw organisatie.

Onboarder

Merken en retailers delen natuurlijk niet alleen productgegevens tussen interne afdelingen. Ze communiceren ook met externe partners zoals leveranciers. Akeneo Onboarder is er voor iedereen. Het helpt retailers, distributeurs, multichannel merken, discrete fabrikanten en iedereen die op zoek is naar verbetering van de workflows met leveranciers.

Akeneo Onoarder biedt een speciale browser-gebaseerde interface en geeft je leveranciers snel en gemakkelijk overzicht van welke informatie ze moeten verstrekken. Je verkopers kunnen deze nieuwe gegevens vervolgens bekijken en goedkeuren. Eens goedgekeurd worden de gegevens automatisch ingevoerd in de Akeneo PIM-instantie van de verkoper, zonder dat deze handmatig gegevens hoeft in te voeren of attributen in kaart hoeft te brengen.

Onboarder, vereenvoudigde processen bij leveranciersinformatie

Oboarder biedt een interface ter beheer van leveranciers, het beoordelen en accepteren van de aangeboden producten en informatie die zij verstrekken. Zo ontsluit je betere relaties met je leveranciers, geniet je van een snellere time-to-market, een verbeterde nauwkeurigheid en consistentie van productgegevens en hogere omzet.

Het is een must om eenvoudig en efficiënt informatie te kunnen delen met zakenpartners. Wij helpen je verder bij de opzet en koppeling van Shared Catalogs en/of Akeneo Onboarder zodat je eenvoudig kan communiceren met je business partners.

We begeleiden je naar een efficiëntere verrijking, grotere nauwkeurigheid van productgegevens en betere productervaringen voor je klanten. Wanneer we Shared Catalogs en Onboarder koppelen aan je Akeneo PIM, heb je controle over je product experience, wat leidt tot lagere verrijkingskosten, dalende retourpercentages, hogere conversies en hogere inkomsten.

Contacteer ons voor meer informatie, of neem hier een kijkje.

Ontdek onze andere blogs

Nieuws

Gedeelde productcatalogus informatie, eenvoudiger dan ooit.

Nieuws

De bewezen oplossing om je productverhaal op elk kanaal te activeren

Nieuws

Akeneo PIM en Bynder DAM in Connectie, zo makkelijk als ABC