De CHILI plugin voor Akeneo Pim

Nieuws

Wat is CHILI publisher?

CHILI publish werd in 2010 opgericht met als doel grafische productieprocessen te automatiseren en eenvoudiger te maken. CHILI publisher werd een software voor slimme creatie van zowel commercieel als verpakkingsdrukwerk. Gebruikers met en zonder grafische achtergrond kunnen er gemakkelijk mee weg.

Van verrijkte productdata naar print

Het grootste struikelblok bij CHILI is het steeds verkrijgen van kwalitatieve product data om vervolgens templates mee op te zetten. Bij Induxx krijgen we op onze beurt ook vaak de vraag om print materiaal te kunnen opzetten vanuit product data. Liefst via smart templates zodat de visuals snel én eenvoudig gebruikt kunnen worden voor print, hun webshops en andere kanalen. Het was voor ons duidelijk dat hier een opportuniteit lag. PHPro, een zusterbedrijf van Induxx, heeft in 2015 een CHILI connector voor Magento 2 op de markt gebracht. Dankzij deze connector is een web2print-project in een mum van tijd operationeel. Vanuit deze ervaring wisten we waar de extra toegevoegde waarde lag, namelijk CHILI publisher binnen Akeneo integreren met oog voor gedeelde workflows. Als échte Gold Partner van Akeneo gingen we meteen aan de slag!

Dé CHILI plugin voor Akeneo

De naadloze integratie tussen Akeneo en CHILI maakt het mogelijk om je productdata toe te voegen aan een template. Het was nog nooit zo eenvoudig om folders, flyers, verpakkingen, prijskaartjes (etiketten) of andere marketingmaterialen te creëren. Met één klik op de knop kun je vervolgens dan een ontwerp naar een agency of printbedrijf naar keuze sturen. Deze kunnen dan binnen enkele minuten jouw printopdracht uitvoeren en drukken. Een enorme tijdsbesparing en gemak voor al onze klanten!

Custom templates maken in the cloud

Binnen onze CHILI plugin kan je meteen aan de slag met vooropgestelde templates die bovendien ook nog eens volledig aan te passen zijn. Dit resulteert in een enorme tijdsbesparing aangezien je enkel vanuit Akeneo werkt. Vergeet externe applicaties zoals InDesign en Illustrator! Voortaan regel je alles simpelweg vanuit je eigen browser.

Benieuwd hoe onze Akeneo plugin voor CHILI publisher werkt?
Bekijk hieronder een video van hoe gebruiksvriendelijk alles werkt:

Links zie je een kolom met de verschillende templates, in het midden het gekozen design en rechts je producten. Wanneer je de productinformatie aanpast, zal dit zich ook automatisch wijzigen in je design.

De voordelen van de CHILI plugin voor Akeneo

Elimineer en automatiseer repetitief werk
Versnel je proces zodat je je product sneller kan vermarkten (en vervolgens verkopen)
Vertrek vanuit een zekerheid dat je productdata 100% correct is
Versterk je merkidentiteit

Heb jij ook een PIM-oplossing nodig?

Induxx is het énige bedrijf in de Benelux dat zich fulltime bezighoudt met Akeneo. We bouwen onze Induxx modules uit én zetten Product Information Management (PIM) projecten op. Mocht er nadien nog ondersteuning nodig zijn, helpen we je graag verder. We zijn een team met gecertificeerde Akeneo PIM-experten. Dankzij onze drie ‘Implementation Specialists Certifications’, twee ‘Developer Certifications’ en een mooi portfolio aan Akeneo Enterprise Edition klanten / projecten behoren we nog steeds tot de selecte groep van Akeneo Gold Partners! We proberen ons bij te scholen en gaan steeds de uitdaging aan met de nieuwste technieken. Onze klanten verdienen kwaliteit, expertise, gebruiksvriendelijke tools en oplossingen.

Heb je vragen over deze CHILI plugin? Let’s get in touch!

Ontdek onze andere blogs

Nieuws

Gedeelde productcatalogus informatie, eenvoudiger dan ooit.

Nieuws

De bewezen oplossing om je productverhaal op elk kanaal te activeren

Nieuws

Akeneo PIM en Bynder DAM in Connectie, zo makkelijk als ABC