De Akeneo Unlock Champions awards

Nieuws

Unlock 2021

Dit jaar zal de Akeneo PIM Summit digitaal plaatsvinden via een geheel nieuw, virtueel evenement genaamd Unlock 2021. Induxx is verheugd deel te kunnen nemen aan dit evenement.

Unlock 2021 PXM Champions Awards reikt 5 awards voor Akeneo Enterprise en Community Edition klanten uit, en dat over een breed scala van prestaties.

  • De Accelerator Award, die wordt uitgereikt aan het bedrijf dat PIM het best heeft aangewend om een nieuw productaanbod te ontwikkelen.
  • De Expansion Award, uitgereikt aan het bedrijf dat PIM het best heeft gebruikt om een nieuw verkoopkanaal te ontsluiten.
  • De Global Award, toegekend aan het bedrijf dat PIM het best heeft ingezet om een nieuwe geografische markt te betreden.
  • De Leadership Award, uitgereikt aan het bedrijf dat PIM het best heeft gebruikt om het potentieel van hun team te activeren.
  • De Experience Award, die wordt toegekend aan het bedrijf dat PIM het best heeft benut om een overtuigende productervaring te ontsluiten.

Induxx maakt kans op drie verschillende awards gebaseerd op enkele relevante cases die het instuurde.

Meer over onze inzendingen

De samenwerking met Agu voor de Global Award

Met behulp van Akeneo PIM (EE 4.0 PAAS) levert AGU voortaan de juiste productinformatie op het juiste moment aan het juiste kanaal. Dit gebeurt nu ook daadwerkelijk richting nieuwe marktgebieden zoals Duitsland en de Scandinavische landen, waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende kanalen zoals website, marktplaatsen, social media en een B2B bestelportaal.

De samenwerking met Signify voor de Experience Award

Dankzij Akeneo PIM (EE 4.0 PAAS) was Light Gallery (onderdeel van Signify) in staat om digitale schermen te implementeren in hun winkels om een optimale productbeleving te bieden.

De samenwerking met Multipharma voor de Leadership award

Automatiseren wat geautomatiseerd kan worden, dat was het doel en nu ook het resultaat. Door middel van Akeneo PIM (EE 4.0 PAAS) kan het Master Data Management-team zich nu meer richten op het activeren van nieuwe producten, de ondersteuning van hun apotheken, de optimalisatie van hun prijsstelling… Het e-commerce-team kan zich voortaan focussen op het creëren van marketing content zonder de intellectuele rechten te delen met concurrenten (wat voordien het geval was).

Induxx heeft in elk van de bovengenoemde samenwerkingen concrete successen geboekt. Derhalve hopen wij dat de succesverhalen van onze klanten zullen worden opgepikt en met een award beloond zullen worden.

Neem deel aan Unlock 2021

Wenst u meer te ontdekken over onze oplossingen? Neem dan een kijkje op de cases en blogs pagina’s.

Ontdek onze andere blogs

Nieuws

Gedeelde productcatalogus informatie, eenvoudiger dan ooit.

Nieuws

De bewezen oplossing om je productverhaal op elk kanaal te activeren

Nieuws

Akeneo PIM en Bynder DAM in Connectie, zo makkelijk als ABC