Akeneo 6, de voordelen – Productiviteit

Nieuws

Akeneo PIM Versie 6 heeft heel wat nieuwe functies en functionaliteit geïntroduceerd om je efficiëntie bij het exporteren en distribueren van gegevens te verhogen. Daarnaast werden enkele UI-verbeteringen geïntroduceerd die je PIM nog gebruiksvriendelijker maken. 

Beheer van Multidimensionale Gegevens in Akeneo PIM

Vanaf nu is het structureren en toevoegen van productafmetingen, voedingsfeiten, ingrediënten, of verpakkingsinformatie aan uw productpagina’s rechtstreeks binnen Akeneo PIM uit te voeren. Concreet vertaalt zich dat in de mogelijkheid om de meest complexe product datamodellen te bouwen en te gebruiken binnen Akeneo PIM! 

Productiever werken met een vernieuwd categoriescherm

Om je gebruikerservaring met categorie management te verbeteren, heeft Akeneo een nieuwe versie uitgewerkt. Je kan nu nog gemakkelijker nieuwe categorieën aanmaken.  

En er is meer! Wanneer je voortaan een nieuwe categorie aanmaakt kan je meteen het label voor de huidige locatie definiëren samen met de code. Dit bespaart veel tijd, aangezien je niet meer dient te klikken om het labelveld te openen. 

Een beter beheer van attribuutopties

Het attribuut opties scherm voor enkelvoudige en meervoudige selectie attributen is volledig herontworpen en biedt vandaag een betere gebruikerservaring. Je navigeert daardoor eenvoudiger tussen je optiecodes en hun vertalingen, en beheert dus je attribuut opties efficiënter. 

Ook de navigatie op de pagina met attribuut opties is nu veel gebruiksvriendelijker. Bij het werken met lange lijsten van opties, kan je nu zoeken met een optie code of label en meteen je optie labels invullen. Dit zal een stuk handig zijn wanneer je veel opties voor je attributen hanteert.  

Welkom in je nieuwe systeemmenu

Welkom op het gloednieuwe Systeem Menu. Het is gestructureerd in twee hoofdcategorieën: Systeem Navigatie en Gebruikers Management Navigatie instellingen.

Ontdek onze andere blogs

Nieuws

Gedeelde productcatalogus informatie, eenvoudiger dan ooit.

Nieuws

De bewezen oplossing om je productverhaal op elk kanaal te activeren

Nieuws

Akeneo PIM en Bynder DAM in Connectie, zo makkelijk als ABC