Akeneo app: Range attribute bundle

Wat doet de Range attribute bundle voor Akeneo?

De Range Attribute Bundle is een uitbreiding voor Akeneo PIM die je de mogelijkheid biedt om attributen te creëren die bereikwaarden bevatten, zoals een minimale en maximale waarde. Dit is vooral handig voor producten waarbij specificaties binnen een bepaald bereik kunnen variëren, zoals afmetingen, gewicht of elke andere meetbare eigenschap.

Voordelen van onze Akeneo Range attribute bundle

  • Maakt het mogelijk om bereikattributen te definiëren, wat flexibiliteit in productinformatie biedt.
  • Verbetert de nauwkeurigheid van productgegevens door specifieke minimum- en maximumwaarden vast te leggen.
  • Vergemakkelijkt het zoeken en filteren van producten voor gebruikers op basis van bereikcriteria.

Hoe werkt de Range attribute bundle Akeneo app?

De Range Attribute Bundle in Akeneo PIM maakt het beheer van producten met variabele specificaties eenvoudiger en intuïtiever. Bij het toevoegen van productgegevens kun je nu met een paar klikken bereikwaarden instellen, zoals minimale en maximale maten of gewichten.

  • Creëer een nieuw attribuut in Akeneo en kies voor het type “metrisch bereik”.
  • Op de productdetailpagina kun je de minimale en maximale waarden invoeren, hoeveel de waarden moeten toenemen, en de meeteenheid instellen, net zoals bij standaard metrische attributen.
  • Deze nieuwe attributen met bereikwaarden worden dan weergegeven op de productdetailpagina, waardoor je productinformatie gedetailleerder en specifieker wordt.

Verfijn Je Productpresentatie met Bereikattributen

De introductie van bereikattributen in je productcatalogus opent nieuwe deuren naar precisie en duidelijkheid in de manier waarop je je producten presenteert. Stel je voor dat je klanten niet alleen de basisspecificaties kunt bieden, maar ook de volledige reikwijdte van wat elk product te bieden heeft. Deze aanpak verhoogt niet alleen het vertrouwen van de klant in hun aankoopbeslissingen, maar stelt je ook in staat om je productaanbod op een meer dynamische en informatieve manier te markeren.

Dompel jezelf onder in de mogelijkheden van de Range Attribute Bundle en ontdek hoe je de specificaties van je producten kunt verfijnen. Of je nu werkt in een branche waar de afmetingen cruciaal zijn of waar het gewicht varieert, deze bundel biedt je de tools om je productinformatie tot in de puntjes te specificeren. Door gebruik te maken van bereikattributen, kun je je klanten duidelijk informeren over wat ze kunnen verwachten, wat bijdraagt aan een betere klanttevredenheid en vertrouwen in je producten.

Wens je meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.