Akeneo app: Metric prefix bundle

Wat doet de Metric prefix bundle voor Akeneo?

De Metric Prefix Bundle is een handige toevoeging voor je Akeneo PIM-project waarmee je metrische attributen, zoals gewichten en afmetingen, efficiënter kunt beheren. Deze bundel stelt je in staat om prefixes zoals kilo, milli of centi toe te voegen aan je meeteenheden, zodat je productgegevens nog nauwkeuriger kunt specificeren.

Wens je meer informatie?

Voordelen van onze Akeneo Metric prefix bundle

  • Maakt het gemakkelijk om metrische operatoren zoals ‘kilo’, ‘milli’, enz. aan je productattributen toe te voegen.
  • Vereenvoudigt het importeren en exporteren van productgegevens met metrische attributen.
  • Biedt flexibiliteit in hoe metrische waarden worden weergegeven en geëxporteerd, met de mogelijkheid om de opmaak aan te passen.

Hoe werkt de Metric prefix bundle Akeneo app?

De Metric Prefix Bundle werkt door het toevoegen van een extra dimensie aan de manier waarop je metrische gegevens in Akeneo PIM beheert. Door operators zoals ‘kilo’ of ‘milli’ te integreren in je productattributen, wordt de specificatie van productafmetingen en -gewichten aanzienlijk vereenvoudigd.

  • Na installatie kun je metrische operatoren beheren via een speciaal daarvoor bestemd ‘operators’-attribuut.
  • Bij het importeren van producten voeg je eenvoudig een operator toe aan een metrisch attribuut met behulp van de standaard product- of productmodelimporteurs van Akeneo.
  • Tijdens het exporteren van producten kun je voor elk metrisch attribuut opgeven hoe het moet verschijnen in de export, afhankelijk van de opmaak die je kiest.

Optimaliseer je productgegevens met de Metric brefix Bundle en Akeneo PIM

Dompel jezelf onder in de mogelijkheden van de Metric Prefix Bundle en maak het beheer van je productgegevens een fluitje van een cent. Stel je voor dat je met slechts een paar klikken nauwkeurige metingen kunt toevoegen aan je producten, waardoor de kwaliteit en betrouwbaarheid van je productinformatie toeneemt. Deze tool is een must-have voor iedereen die streeft naar precisie en efficiëntie in hun productbeheer.

Geef je productbeheer een boost met de Metric Prefix Bundle, een essentiële tool voor iedereen die werkt met productafmetingen en -gewichten in Akeneo PIM. Deze bundel maakt het eenvoudiger dan ooit om je productgegevens te verrijken en te standaardiseren, zodat je met volledige vertrouwen kunt communiceren met partners en klanten. Stap vandaag nog over op een gestroomlijnde aanpak van je productinformatiebeheer.

Wens je meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.