Akeneo app: GS1 connector

Wat doet de GS1 connector voor Akeneo?

De GS1 connector is een krachtige tool ontworpen om je productcatalogus in Akeneo PIM te koppelen aan de GS1-standaarden, waardoor de communicatie met datapoelen en handelspartners wordt vereenvoudigd. Deze connector stelt je in staat om Akeneo-attributen en -waarden te mappen naar GS1-geaccepteerde waarden, wat cruciaal is voor de uitwisseling van productinformatie binnen de toeleveringsketen.

Wens je meer informatie?

Voordelen van onze Akeneo GS1 connector 

  • Maakt een vloeiende integratie tussen Akeneo PIM en GS1-datapoelen mogelijk, waardoor de uitwisseling van productgegevens wordt gestroomlijnd.
  • Biedt flexibele mappingmogelijkheden, waardoor Akeneo-attributen en -waarden kunnen worden omgezet in GS1-geaccepteerde formaten.
  • Ondersteunt verschillende attribuuttypen, inclusief eenvoudige selecties en metrieken, waardoor een breed scala aan productinformatie kan worden overgedragen.

Hoe werkt de GS1 connector Akeneo app?

Deze connector zorgt voor een efficiënte en gestroomlijnde uitwisseling van productinformatie, waardoor bedrijven gemakkelijker kunnen voldoen aan industrienormen en -vereisten

  • De connector gebruikt twee hoofdcommando’s: de dagelijkse delta-exporteur en de datapoolberichtontvanger. De eerste genereert initiële CIN-berichten, terwijl de tweede berichten tussen Akeneo PIM en de datapool uitwisselt.
  • Voor de delta-export worden alle gewijzigde producten die aan bepaalde voorwaarden voldoen, gegenereerd in XML-documenten en naar de datapool verzonden. Deze export wordt gepland via een cron-taak.
  • De berichtontvanger behandelt interacties met de datapool, produceert CIP-berichten bij acceptatie van CIP-documenten en houdt de huidige staat van het productberichtenproces bij.

Stroomlijn je Supply Chain met de GS1 connector en Akeneo PIM

Duik in de wereld van GS1-normen met de GS1 Connector en ontdek hoe eenvoudig het is om je productgegevens in Akeneo PIM te koppelen aan de wereldwijde standaarden. Met deze tool wordt het beheren van je productinformatie niet alleen makkelijker, maar ook efficiënter. Je zult versteld staan van hoe naadloos en gestroomlijnd de uitwisseling van informatie met handelspartners en datapoelen kan zijn, waardoor je bedrijf klaar is voor de toekomst.

De GS1 Connector biedt een unieke kans om je supply chain te optimaliseren. Door je productgegevens naadloos af te stemmen op GS1-standaarden, open je de deur naar een wereld van efficiëntie en samenwerking met handelspartners. Deze aanpak vermindert niet alleen de kans op fouten, maar vergroot ook de zichtbaarheid en traceerbaarheid van je producten in de hele keten. Een gestroomlijnde supply chain betekent tevreden klanten en een sterker bedrijf.

Wens je meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.