Akeneo app: Bynder

Wat doet de Bynder App voor Akeneo?

De Bynder App integreert Bynder’s Digital Asset Management (DAM) met Akeneo’s Product Information Management (PIM), waardoor je een uniforme workflow voor het beheer van zowel productinformatie als digitale assets creëert. De app maakt het gemakkelijk om assets in Bynder te verrijken met productgegevens uit Akeneo en biedt een overzicht van de uitgevoerde operaties. Taken binnen de app kunnen handmatig of automatisch worden uitgevoerd voor efficiënte synchronisatie.

Voordelen van onze Akeneo Bynder App 

  • Naadloze integratie tussen Bynder DAM en Akeneo PIM.
  • Efficiënt beheer van zowel productinformatie als digitale assets.
  • Automatische synchronisatie van productgegevens met asset metadata.
  • Mogelijkheid tot het aanmaken van diverse taken voor assetbeheer.

Hoe werkt de Akeneo Bynder App?

De Bynder App verbindt Bynder’s Digital Asset Management systeem met Akeneo PIM, waardoor je digitale assets direct vanuit Bynder kunt importeren en opslaan in Akeneo. Daarnaast kun je de asset metadata in Bynder verrijken door productgegevens uit Akeneo te synchroniseren. Dit proces wordt beheerd door taken te creëren en uit te voeren binnen de app, wat een gestroomlijnde workflow voor je digitale assets oplevert.

  • Stel de app in via het dashboard en voer de nodige configuraties uit.
  • Maak taken aan voor het importeren, verrijken en synchroniseren van assets.
  • Voer taken handmatig of automatisch uit voor gestroomlijnd beheer van digitale assets.

Verrijk je Productbeheer met de Bynder App en Akeneo PIM

Ontdek de kracht van naadloze integratie met de Bynder App, die de brug slaat tussen jouw digitale assets en productinformatie. Deze app stelt je in staat om met gemak je media assets te synchroniseren, te verrijken en te beheren, waardoor de presentatie van je producten naar een hoger niveau wordt getild.

Het beheer van je digitale content was nog nooit zo eenvoudig en efficiënt, met alle tools die je nodig hebt binnen handbereik in Akeneo PIM. Duik in de wereld van gestroomlijnde workflows en zorg ervoor dat je producten altijd vergezeld gaan van de perfecte afbeeldingen en media, perfect afgestemd op je marketing- en verkoopstrategieën. Draag bij aan aan een aantrekkelijkere presentatie en betere vindbaarheid van je producten online.

Wens je meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.