Bynder connector for Akeneo PIM

We voorzien een connector die zorgt voor een naadloze integratie tussen Akeneo PIM en Bynder DAM. Eenmaal geïnstalleerd worden assets die in Akeneo PIM worden geüpload, automatisch bewaard in Bynder DAM. Bovendien verloopt het beheren van deze assets in Bynder DAM erg eenvoudig, daar de connector de mogelijkheid biedt om asset metaproperties in Bynder DAM te verrijken met gesynchroniseerde product data vanuit Akeneo PIM. De business values van deze connector vertalen zich dus in concrete tijdswinst en gebruiksgemak.  

Dankzij Bynder’s Compact View, die een overzicht geeft van alle relevante assets in Bynder DAM, wordt ook directe asset linking binnen Akeneo PIM mogelijk.

Een andere manier om assets te koppelen is door verrijking van product identifiers, zoals SKU of model identifier, direct in Bynder DAM, waardoor deze automatisch gekoppeld worden aan het corresponderende product in Akeneo PIM. 

De voordelen van deze connector in puntjes

  • Uitgebreide asset management oplossing voor Akeneo PIM  
  • Naadloze integratie tussen Akeneo PIM en Bynder DAM. 
  • Integratie van ‘best-of-breed’ applicaties.
  • Eenvoudige samenwerking tussen afdelingen. 

De specificaties van deze connector

  • Bi-directionele synchronisatie van assets 
  • Automatisch verrijken van asset metaproperties met product data aangeleverd vanuit Akeneo PIM  
  • Met behulp van Bynder Compact View is het nu mogelijk om door Bynder DAM assets te bladeren en te selecteren binnen Akeneo PIM (PaaS) 
  • Supported versions: Akeneo PIM >=4.x

Demo’s

Induxx biedt kwalitatieve en krachtige IT-oplossingen voor je bedrijf waarbij gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Wij zijn actief rond Akeneo PIM, Bynder DAM en print.

Wij zijn ervan overtuigd dat een centrale opslag van productinformatie garant staat voor tijdwinst en uiteindelijk het succes van je bedrijf. Door middel van workflow processen zorgt ons pakketaanbod voor een ideale begeleiding rond productdata in de creatie, validatie, publicatie & synchronisatie en dit alles vanuit een zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve werkomgeving.

Graag meer informatie?