Akeneo App: Framework

Wat doet de Framework App voor Akeneo?

Dit framework biedt een consistente set functies die je helpen om diverse taken binnen onze apps effectief uit te voeren. Je leert hoe je ‘Taken’ kunt opzetten om specifieke acties te verrichten, ‘Operaties’ kunt beheren die de resultaten van je taken weergeven, en ‘Filters’ kunt instellen om je zoekopdrachten te verfijnen en precies te vinden wat je nodig hebt.

Voordelen van onze Framework App voor Akeneo

 • Consistentie: Alle apps werken op hetzelfde framework, wat zorgt voor een uniforme gebruikerservaring.
 • Flexibiliteit: Je kunt taken naar wens aanmaken, bewerken of verwijderen, afhankelijk van je behoeften.
 • Controle: Beheer operaties en volg de voortgang met statusupdates zoals gecreëerd, in de wachtrij, bezig, voltooid of gefaald.
 • Maatwerk: Met geavanceerde filteropties kun je je zoekopdrachten precies afstemmen op wat je nodig hebt, waardoor je sneller en efficiënter werkt.
 • Transparantie: Krijg inzicht in je taken en operaties met gedetailleerde logs en tijdgegevens

Hoe werkt de Framework App voor Akeneo?

Haal het maximale uit Framework en je kunt werkprocessen binnen Akeneo PIM optimaliseren.

 1. Taken Opzetten:
  • Elke app heeft specifieke taken die je kunt instellen. Een taak bevat alle nodige configuraties voor het uitvoeren van een bepaalde actie binnen de app. Taken kunnen handmatig of volgens een schema uitgevoerd worden.
 2. Operaties Beheren:
  • Operaties zijn de resultaten van je taken. Ze bieden inzicht in de uitvoering van een taak, inclusief tijdgegevens, logs en gegenereerde bestanden. Operaties hebben verschillende staten zoals gecreëerd, in de wachtrij, bezig en voltooid, die je helpen de status van een taak te begrijpen.
 3. Filters Instellen:
  • Gebruik filters om je zoekopdrachten te verfijnen. Je kunt filters aanmaken door criteria en classificatieniveaus te kiezen, waardoor je zoekresultaten nauwkeuriger worden.
  • Filter Voorbeeld: Stel, je wilt alle ingeschakelde producten vinden die tot een bepaalde categorie behoren. Je kunt een filter instellen met het criterium ‘ingeschakeld = waar’ en ‘categorieën = jouw specifieke categorie’.
 4. Demo Modus:
  • Voordat je je volledig vastlegt, biedt het framework een demo-modus waarin je de app tot een bepaald punt gratis kunt verkennen. Dit geeft je de kans om vertrouwd te raken met de functies voordat je de app activeert.

Haal alles uit je productgegevens met Framework, een Akeneo App

Ben jij degene die altijd op zoek is naar manieren om je productgegevens beter te beheren en te optimaliseren? Dan is ons App Framework precies wat je nodig hebt. Dit platform biedt je de tools om niet alleen je gegevens te beheren, maar ze ook te transformeren in waardevolle inzichten en acties.

Stel je voor dat je met een paar klikken taken kunt instellen die automatisch je productinformatie updaten, verrijken of exporteren, precies zoals jij dat wilt. Of dat je specifieke operaties kunt monitoren en direct kunt ingrijpen als er iets niet volgens plan verloopt. Met ons App Framework wordt dit realiteit.

En wat dacht je van de mogelijkheid om je zoekopdrachten zo te verfijnen dat je altijd vindt wat je zoekt, zonder door honderden of zelfs duizenden producten te hoeven spitten? Onze geavanceerde filters maken het mogelijk om je gegevens precies te segmenteren en te analyseren zoals jij dat nodig hebt.

Het App Framework is ontworpen om jouw werk makkelijker en efficiënter te maken. Of je nu een marketeer, productmanager of data-analist bent, dit platform biedt je de mogelijkheden om je productgegevens naar een hoger niveau te tillen. Start vandaag nog en ontdek hoe je met onze apps je productbeheerproces kunt stroomlijnen en verbeteren.

Wens je meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.